105 | Bol.com Kickstart Cursus
Leertraject

105 | Bol.com Kickstart Cursus

Bol.com Kickstart Cursus | Een praktisch leertraject met  praktijkgerichte opdrachten, live online leermomenten en aanvullend lesmateriaal. Dit traject is ook met je STAP-budget aan te vragen.

Jouw docent

Andy de Wit wordt gezien als autoriteit op het gebied van verkopen via bol.com. Hij verdiept zich al vanaf 2017 in de kansen. Hij begeleidt en ondersteunt startende en ervaren bol.com verkopers met het succesvol laten groeien van hun eigen online bedrijf. Andy is altijd up-to-date op het gebied van de nieuwste tips & tricks om een succesvolle bol.com business te runnen.

Doel van het leertraject

Klinkt eigen baas zijn je als muziek in de oren? Zelf je tijden bepalen en werken waar je maar wilt? Een online e-commerce bedrijf starten maakt dat mogelijk. In de extreem uitgebreide ‘Bol.com Kickstart Cursus’ leer jij hoe je succesvol een bol.com business start. Alle belangrijke aspecten worden behandeld: vanaf het inschrijven van je eigen bedrijf bij de KvK, tot het vinden van de juiste producten met het CIRS™-Model en hoe je optimale klantenservice levert. Start vandaag jouw online succes! Dit leertraject is geschikt voor iedereen die het leuk lijkt om een eigen online business te starten, ongeacht je leeftijd. Je hebt hier geen vooropleiding voor nodig.

Door het volgen van dit leertraject vergroot je je beroepsspecifieke vaardigheden en zelfbeeld. Het traject is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben en/of professioneel werkzaam zijn binnen het thema. 

Wat leer je

 • je bedrijf inschrijven en een stabiele fundering neerzetten;
 • winstgevende producten vinden met het krachtige CIRS™-Model;
 • leveranciers vinden en op de juiste manier met ze communiceren en onderhandelen;
 • productaanbod live zetten op bol.com met belangrijke marketing-tricks;
 • verkopen van je producten en je klanten omtoveren tot fans met betrouwbare ‘aftersales’;
 • een Private Label opzetten: producten met je eigen merknaam;
 • processen automatiseren zodat je overal ter wereld kunt werken.

Inhoud en opbouw 

Het leerprogramma voor dit leertraject bestaat uit:

 1. Een telefonische introductie op je nieuwe leertraject door een van onze studie-adviseurs.
 2. Live leren sessie "Introductie Stapwijz".
 3. Online cursus met persoonlijke begeleiding "Bolcom kickstart cursus" inclusief verschillende praktijkopdrachten, toetsen en een uitgebreide eindopdracht.
 4. Live leermomenten "Bolcom kickstart cursus".
 5. Aanvullend lesmateriaal: Online marketing, Marketing.

Contact

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over je cursus, dan kun je die stellen tijdens de live leren momenten of je kunt direct contact zoeken met je expert via docent@stapwijz.nl. Je docent zal proberen je vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Heb je vragen over de website of het leren zelf? Dan kun je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Live leren

Op Stapwijz kun je ook live online leren. Onze docenten en opleiders ondersteunen je tijdens deze interactieve sessies via Zoom. Je kunt al je vragen stellen en discussies aangaan met de opleider en medestudenten. Hier vind je de verdieping op het leertraject!

Certificaat 

Als je het leertraject succesvol afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat als bewijs van afronding. 

Competenties

Tijdens dit leertraject werk je aan de volgende competenties:

Informatie-analyse

WELKOM BIJ HET LEERTRAJECT BOL.COM KICKSTART CURSUS

Onderstaand vind je de onderdelen van jouw leertraject. Zoals je weet kan je pas 1 maand na aanmelding met je leertraject starten. Je start de onderdelen door op de tegeltjes te klikken. Heb je vragen over de website of over het gebruik? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Heel veel leerplezier!

START DE CURSUS

Nu je weet hoe alles werkt, begin je hieronder met je cursus.
Vergeet niet je opdrachten naar je docent te sturen en de live leren sessies te volgen.

AANVULLEND LESMATERIAAL

Onderstaand lesmateriaal is een belangrijk onderdeel van de cursus. Uiteraard kun je vragen over de inhoud van dit lesmateriaal stellen tijdens de live leren sessies.