<strong>Stapwijz&reg; </strong>| Verstevig je positie op de <strong>arbeidsmarkt</strong>!&nbsp;

Stapwijz® | Verstevig je positie op de arbeidsmarkt

Wat is Stapwijz®?

Stapwijz® is een online leerplatform waarop, speciaal voor de STAP-budget regeling, kundige leertrajecten zijn samengesteld zodat je het maximale uit het budget kan halen dat je overheid jou geeft! Een aanvraag voor het STAP-budget is altijd gebaseerd op 1 leertraject dat je kiest via Stapwijz®.

Met Stapwijz® krijg je alle mogelijkheden en tools om jezelf (beter) te leren kennen en ontwikkelen. Samen met je studiebegeleider en/of docent ga je direct aan de slag. We zorgen voor een uitgebreide telefonische en online introductie zodat je optimaal gebruik kunt maken van je leertraject. Je online cursus bestaat naast de lesstof uit verschillende praktijkopdrachten, toetsen en een uitgebreide eindopdracht waarbij je wordt uitgedaagd het geleerde toe te passen. Tijdens onze live leren sessies kun je je vragen stellen en op zoek gaan naar verdere verdieping. Aanvullende en verdiepende lesstof zorgt er tenslotte voor dat je na afloop van het leertraject op de hoogte bent van alle 'ins and outs' rondom het door jou gekozen onderwerp. Hiermee is je kennis up-to-date en kun je de veranderingen op de arbeidsmarkt succesvol aan! 

Het hele leertraject heeft een waarde van €990,-- en is, met het STAP-budget, 100% gesubsidieerd door de overheid. 

Let op dat een aanvraag voor de STAP-budget regeling altijd is gebaseerd op 1 STAP leertraject dat je kiest via Stapwijz®. 

Schrijf je hier in dan houden we je op de hoogte!

 

Het Stapwijz® programma

Het "Stapwijz®" programma omvat 100+ specifieke leertrajecten die allemaal bestaan uit online cursusmateriaal (de cursus met daarnaast bijbehorend aanvullend en verdiepend lesmateriaal), met verschillende praktijkopdrachten, toetsen en een uitgebreide eindopdracht met persoonlijke feedback of, afhankelijk van het gekozen leertraject, persoonlijke coaching en live leren sessies. Bij elk traject word je (online) persoonlijk begeleid door een studiebegeleider. 

  • 100+ STAP leertrajecten
  • een uitgebreide introductie zodat je alles uit je leertraject haalt
  • op de praktijk gerichte opdrachten met persoonlijke feedback
  • direct contact met opleiders en medecursisten via onze live leren sessies 
  • online persoonlijke begeleiding 

 

Hoe werkt het?

Elke 2 maanden is er de mogelijkheid om STAP-budget aan te vragen bij het UWV. Je kunt je op elk moment al vooraanmelden voor het leertraject van jouw keuze. Zo vergroot je je kans op deelname aangezien er per tijdvak slechts 60.000 budgetten worden vergeven en je je vooraanmeldingsbewijs nodig hebt voor het aanvragen van het STAP-budget. Let op dat je op de aanmelddatum vóór 10 uur inlogt op de website van het UWV om jouw STAP-budget te regelen. Je wordt hier door het UWV automatisch door het proces geleid.

Lees hier wanneer het nieuwe tijdvak opengaat en meer over het aanmelden voor de STAP-budget regeling op Stapwijz®.

 

Stapwijz® | Een initiatief van HOBP | Zakelijk leren

Stapwijz® is een initiatief van HOBP | Zakelijk leren. HOBP is als NRTO en CRKBO gecertificeerde opleider door de overheid uitgekozen om mensen te ondersteunen bij hun positie op de arbeidsmarkt. Wij doen dit op dit moment al succesvol voor zo'n 25.000 gebruikers via het Nederland Leert Door programma. Het grote aanbod aan arbeidsmarktgerelateerde opleidingen, gecombineerd met een persoonlijk advies is onze sleutel voor jouw succesvolle, persoonlijke groei. Een groei die jouw positie op de arbeidsmarkt structureel verbetert en je daarom meer kansen geeft. 

 

Stapwijz® | 2023

<strong>Stapwijz&reg; </strong>| Verstevig je positie op de <strong>arbeidsmarkt</strong>!&nbsp;