<strong>Stapwijz&reg; </strong>| Verstevig je positie op de <strong>arbeidsmarkt</strong>!&nbsp;

Stapwijz® | Verstevig je positie op de arbeidsmarkt

Wat is Stapwijz®?

Stapwijz® is een online leerplatform waarop, speciaal voor de STAP budget regeling, kundige leertrajecten zijn samengesteld zodat je het maximale uit het budget kan halen dat je overheid jou geeft! Een aanvraag voor de STAP-subsidie is altijd gebaseerd op 1 leertraject dat je kiest via Stapwijz®.

Maar dat is niet het enige! Naast het eerste leertraject dat je volgt, krijg je bij Stapwijz® een jaar lang toegang tot de volledige online leerbibliotheek met honderden extra leermiddelen die je, kosteloos, een jaar lang mag volgen wanneer je maar wilt. 

Met Stapwijz® krijg je alle mogelijkheden en tools om jezelf (beter) te leren kennen en ontwikkelen. Samen met een studie- en/of opleidingscoach ga je direct aan de slag. Elk leertraject start met een scan. Dit kan zijn een DISC scan, een Persoonlijke OntwikkelScan of door TNO ontwikkelde Duurzame InzetbaarheidsindeX scan. Aan de hand van deze scan ga je samen met je opleidingscoach een uniek traject in dat je klaar stoomt om veranderingen op de arbeidsmarkt succesvol te aan te kunnen. Het hele STAP budget leertraject heeft een waarde van €990,-- en is 100% gesubsidieerd door de overheid. Ieder STAP leertraject omvat naast een of meerdere hoofdtrainingen één van de scans, een eindopdracht met persoonlijke feedback of afhankelijk van het gekozen leertraject persoonlijke coaching en toegang tot live online colleges. Daarnaast krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal met ruim 900 andere (korte) online cursussen, audioboeken, kranten (o.a. het AD | de Volkskrant | het Parool en Trouw) en E-books.

Let wel op dat een aanvraag voor de STAP budget regeling altijd is gebaseerd op 1 STAP leertraject dat je kiest via Stapwijz®. 

Schrijf je hier in dan houden we je op de hoogte!

 

Het Stapwijz® programma

Het "Stapwijz®" programma omvat 100+ specifieke leertrajecten die allemaal bestaan uit online cursus materiaal, een bij het thema passende scan, een eindopdracht met persoonlijke feedback of afhankelijk van het gekozen leertraject persoonlijke coaching, live online colleges en tot slot een jaar lang onbeperkt toegang tot onze unieke leerbibliotheek met ruim 1000 online aanvullend lesmateriaal, audioboeken, ebooks, en meer. Bij elk traject word je persoonlijk begeleid door een studiebegeleider. 

  • 100+ STAP leertrajecten
  • een 360 graden Persoonlijke Ontwikkelingsscan,  DIX duurzaamheidsscan of DISC scan
  • op de praktijk gerichte opdrachten met persoonlijke feedback
  • direct contact met opleiders en medecursisten via onze live online colleges 
  • 1 jaar onbeperkt toegang tot de hele leerbibliotheek met aanvullend lesmateriaal 

 

Hoe werkt het?

Het Stapwijz® programma gaat vanaf 1 maart 2022 van start. Elke 2 maanden is er een nieuwe mogelijkheid om STAP budget aan te vragen. Je kunt op elk moment al een voor-aanmelding doen. Zo vergroot je je kans op deelname aangezien er per tijdvak slechts 40.000 plaatsen zijn. In elk opleidingsprogramma zitten automatisch alle bovengenoemde onderdelen zoals de scan, persoonlijk advies, een jaar lang toegang tot de hele leerbibliotheek en de live colleges. Let op dat je op de aanmelddatum voor 10 uur inlogt op de website van het UWV om jouw STAP budget te bevestigen. 

Lees hier wanneer het nieuwe tijdvak open gaat en meer over het aanmelden voor de STAP budget regeling op Stapwijz®

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe ontwikkelingen en wil je relevant blijven of worden op de arbeidsmarkt? Meld je dan gratis aan. 

 

Stapwijz® | Een initiatief van HOBP | Zakelijk leren

Stapwijz® is een initiatief van HOBP | Zakelijk leren. HOBP is als NRTO en CRKBO gecertificeerde opleider door de overheid uitgekozen om mensen te ondersteunen bij hun positie op de arbeidsmarkt. Wij doen dit op dit moment al succesvol voor zo'n 25000 gebruikers via het Nederland Leert Door programma. Het grote aanbod aan arbeidsmarkt gerelateerde opleidingen, gecombineerd met een persoonlijk advies is onze sleutel voor jouw succesvolle, persoonlijke groei. Een groei die jouw positie op de arbeidsmarkt structureel verbetert en je daarom meer kansen geeft. 

 

Stapwijz® | 2022

<strong>Stapwijz&reg; </strong>| Verstevig je positie op de <strong>arbeidsmarkt</strong>!&nbsp;