Er is op dit moment 1 persoon aan het leren...

Welkom op de Stapwijz academy

Op Stapwijz vind je een aanbod van 612 E-learnings, Samenvattingen, Live sessies, Audioboeken en meer. Allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling als professional.

Starten met leren

Recent toegevoegd

Bookhouse: Theory U
Bookhouse: Theory U
Bekijk Live sessie
Bookhouse: 7 Habits of highly effective people
Bookhouse: 7 Habits of highly effective people
Bekijk Live sessie
Bookhouse: A short history of Financial Euphoria
Bookhouse: A short history of Financial Euphoria
Bekijk Live sessie
Bookhouse: Capitalism and freedom
Bookhouse: Capitalism and freedom
Bekijk Live sessie
Bookhouse: Das Kapital
Bookhouse: Das Kapital
Bekijk Live sessie
Bookhouse: Wealth of nations
Bookhouse: Wealth of nations
Bekijk Live sessie

Populaire leertypes

E-learnings
E-learnings
Bekijk alle 268
Live sessies
Live sessies
Bekijk alle 10
Audioboeken
Audioboeken
Bekijk alle 215
Samenvattingen
Samenvattingen
Bekijk alle 24

Een leven lang leren met Stapwijz

Blijf jezelf ontwikkelen met speciaal voor Stapwijz ontwikkelde thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Zorg en welzijn , Social media of Industrie, installatie en techniek. Ontdek het zelf en bekijk alle thema's bij het filtermenu.

Ben je op zoek om jezelf verder te verdiepen in competenties als Ambitie, Energie of Prioritering? Het maakt niet uit of je nu een Niveau niet vereist, MBO of HBO+ opleiding hebt, voor iedereen zijn er waardevolle online cursussen te vinden. Wij bieden trainingen aan van meerdere Nederlandse opleiders en specialisten zoals HP/De Tijd, HOBP, House of training en Claudia Sangers Productions.

Tot slot, heb je inspiratie nodig? Bekijk dan ons actuele overzicht van de Top 10 meest populaire trainingen.


Veelgestelde vragen

De Stap regeling is het vervolg op "Nederland Leert Door" en biedt de ultieme mogelijkheid om een leven lang te blijven leren. Iedereen die verbonden is met de Nederlandse arbeidsmarkt ontvangt vanaf 1 maart 2021 een persoonlijk leerbudget van €1000 en mag dit inzetten om zich verder te ontwikkelen en om de positie op de arbeidsmarkt te verstevigen. Hobp is samenwerkingspartner van de overheid en heeft speciaal hiervoor een unieke leeromgeving samengesteld: Stapwijz.nl

Stapwijz.nl is een in het kader van de Stap regeling gesubsidieerd online leerplatform gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Stapwijz biedt een gratis aanbod van 612 online trainingen, luisterboeken, podcasts, testen, live online colleges en meer. Al het leeraanbod is 24 uur per dag online beschikbaar op je pc, tablet en mobiel.

Iedereen (18+) met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt. Het maakt niet uit of je werkend of werkzoekend bent. Let op dat je op het moment van aanvragen geen andere onderwijs financiering ontvangt zoals studiefinanciering of een lerarenbeurs.

Iedere opleiding die in het Stapregister staat mag worden gekozen. Opleiders die hun opleidingen in dit register willen laten opnemen dienen vooraf door de overheid te worden erkend. Alle opleidingen op Stapwijz.nl zijn opgenomen in het Stapregister en mag je dus kiezen. Het leuke is dat je na je keuze ook toegang hebt tot alle andere opleidingen, Live Online colleges en overige content op het portal.

Medio 2022 kun je op Stapwijz.nl een opleiding naar keuze selecteren. Klik eenvoudig op de desbetreffende opleiding. Je wordt dan doorgeleid naar een website van de overheid (UWV) waar je met je DigiD moet inloggen. Op deze site vul je de code in die je van ons hebt ontvangen en na akkoord geven ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging van je aanmelding. Ook wij als opleider ontvangen deze en we zullen je dan direct de benodigde informatie en toegang verschaffen tot het hele programma. Zo simpel is het. Je hoeft dus niets te betalen en/ of voor te schieten.

Je mag jaarlijks één opleidingstraject kiezen met een maximale waarde van €1000,- Alle opleidingen op Stapwijz.nl vallen binnen dit tarief. Je hebt daarmee de bevestiging dat je NOOIT zelf iets hoeft bij te dragen. Na een jaar kun je weer beroep doen op een nieuwe subsidie.

Nee, alle kosten voor het opleidingstraject zijn in het subsidiebedrag opgenomen. Het hele programma valt dus onder de regeling.

Er zijn zes tijdvakken per jaar waarin je je kunt aanmelden. Het eerste tijdvak start op of rond 1 maart 2022. Let op dat je er direct bij bent. Eerdere subsidie trajecten hebben laten zien dat de subsidie vrijwel direct na het openstellen van een tijdvak wordt uitgegeven.

Onze opleiders en experts verzorgen regelmatig live leersessies waar je als gebruikers onbeperkt toegang hebt. Tijdens de live sessies worden actuele onderwerpen besproken, kun je vragen stellen en kun je contacten leggen met medestudenten. In de Live Leren Agenda vind je direct terug wanneer onderwerpen worden behandeld. We maken voor onze live leersessies onder andere gebruik van Webinars, Zoom en Clubhouse.

Het aanbod

Geen resulaten gevonden die aan de filters voldoen.