102 | Succesvol inzetten van LinkedIn
Leertraject

102 | Succesvol inzetten van LinkedIn

Succesvol inzetten van LinkedIn | Een praktisch leertraject met een DISC scan, nuttige opdrachten en live online colleges. Het leertraject bevat tevens 1 jaar onbeperkt toegang tot de leerbibliotheek met 1000+ leeritems, audioboeken, ebooks en meer.

Welkom bij het leertraject "Succesvol inzetten van LinkedIn". In dit leertraject leer je wat de meerwaarde is van LinkedIn en hoe je LinkedIn optimaal kunt gaan gebruiken om jouw zakelijke en persoonlijke succes te vergroten. Je gaat leren hoe je een ijzersterk profiel maakt, hoe je een kwalitatief netwerk opbouwt, hoe je je tijdlijn kan beïnvloeden, hoe je meer bereik creëert en hoe je killer content schrijft waar jouw doelgroep van gaat smullen. Door de mix van theorie, voorbeelden en praktijkopdrachten ben jij aan het einde een pro in LinkedIn!

Deze module vergroot jouw beroepsspecifieke vaardigheden en vergroot je jouw zelfbeeld. De module is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben of professioneel werkzaam zijn binnen het thema. 

Doel van het leertraject

In de het leertraject "Succesvol inzetten van LinkedIn" leer je stap voor stap hoe je een sterk profiel opbouwt waarin je alle mogelijkheden benut, jouw tijdlijn beïnvloedt, een netwerk opbouwt en de beste content voor jouw doelgroep schrijft. Het doel van het leertraject is om jouw profiel zo goed mogelijk op de kaart te zetten en je de handvatten te geven om meer zichtbaarheid te creëren en kansen en successen aan te trekken. Of je nou persoonlijk succes wilt, zakelijk wilt groeien of graag betere inhoudelijke content wilt delen op LinkedIn: het leertraject is voor iedereen die een pro wil worden in het gebruik van LinkedIn. Dit leertraject is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke en/of zakelijke kansen wil benutten door middel van LinkedIn. Advies vooropleiding: Havo/VWO of MBO of MBO+.

Wat leer je

  • wat alle mogelijkheden van LinkedIn zijn en hoe je deze succesvol kunt inzetten;
  • hoe je een inhoudelijk sterk profiel kunt opbouwen;
  • hoe je jouw profiel zichtbaar maakt met behulp van SEO;
  • hoe je jouw tijdlijn kunt beïnvloeden en verbeteren;
  • hoe je een groot bereik en kwalitatief netwerk creëert;
  • hoe je de beste content voor jouw doelgroep schrijft;
  • hoe je het hoogste bereik en interactie realiseert.

Inhoud en opbouw 

Het leertraject ‘Succesvol inzetten van LinkedIn’ start met een DISC persoonlijkheidstest. Je krijgt na het afronden van de test een persoonlijk advies van één van onze adviseurs. Het advies geeft je een beter inzicht in de keuzes die je wil maken en de gedragstijlen die hieraan ten grondslag liggen.

Hierna vervolg je het leertraject met de cursus "Succesvol inzetten van LinkedIn". Deze online cursus wordt afgerond met een eindopdracht die je dient in te leveren bij je opleider. Jouw begeleider geeft je persoonlijke feedback, tips en advies voor verdieping over dit onderwerp. 

Tijdens de gehele leerlijn zijn er "live leren" momenten waarin je online contact hebt met je opleider en medecursisten. 

Duur en studiebelasting

Het leertraject ‘Succesvol inzetten van LinkedIn’ duurt ongeveer 14 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, pak dan je eigen LinkedIn profiel erbij en volg de stappen en opdrachten uit de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 24 uur.

Aantal modules

Het leertraject bestaat uit een DISC scan, een online cursus, een uitgebreide praktijkopdracht en aanvullend lesmateriaal.

Certificaat

Als je het leertraject succesvol afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat als bewijs van afronding. 

Ambitie
Netwerkvaardigheid
Verandervermogen

START MET DE SCAN
De professionele DISC persoonlijkheidstest geeft je inzicht in je persoonlijkheid en je communicatie- en gedragsstijl. De scores vertellen je hoe je communiceert en reageert in verschillende situaties en welke rol je hebt in een team.
Voor een persoonlijke feedback op de uitslag van je rapportage, kun je een pdf van je DISC-rapport mailen naar hp@stapwijz.nl.

START DE CURSUS
Nu je de scan hebt afgerond, ga je starten met je online cursus. Succes!

AANVULLEND LESMATERIAAL
Verdiep je verder in het onderwerp. Wij selecteerden een aantal aanvullende en interessante leeritems die je verder helpen meer over het onderwerp te ontdekken.