102 | Succesvol inzetten van LinkedIn
Leertraject

102 | Succesvol inzetten van LinkedIn

Succesvol inzetten van LinkedIn | Een praktisch leertraject met praktijkgerichte opdrachten, live online leermomenten en aanvullend lesmateriaal. Dit traject is ook met je STAP-budget aan te vragen.

Welkom bij het leertraject "Succesvol inzetten van LinkedIn". In dit leertraject leer je wat de meerwaarde is van LinkedIn en hoe je LinkedIn optimaal kunt gaan gebruiken om jouw zakelijke en persoonlijke succes te vergroten. Je gaat leren hoe je een ijzersterk profiel maakt, hoe je een kwalitatief netwerk opbouwt, hoe je je tijdlijn kan beïnvloeden, hoe je meer bereik creëert en hoe je killer content schrijft waar jouw doelgroep van gaat smullen. Door de mix van theorie, voorbeelden en praktijkopdrachten ben jij aan het einde een pro in LinkedIn!

Jouw docent

Mijn naam is Amy Diemer. Mijn passie is interieur design en online marketing. Twee verschillende vakgebieden, maar beide onwijs interessant en veelzijdig. Een harmonieus interieur, waar je je thuis voelt, waar de meubels, verlichting en samenhang klopt. Tijdens mijn opleiding Interieurontwerp leerde ik hier in de praktijk alles over en ben ik nu dagelijks bezig met het ontwerpen en stylen. Ook over online marketing, en met name LinkedIn, heb ik in de praktijk veel ervaring opgedaan tijdens het werken bij een groot online marketing bureau. De kansen en ontwikkelingen van online marketing en LinkedIn zijn eindeloos. Met mijn ervaring wil ik graag anderen helpen om hier ook kansen en succes uit te behalen.

Doel van het leertraject

In de het leertraject "Succesvol inzetten van LinkedIn" leer je stap voor stap hoe je een sterk profiel opbouwt waarin je alle mogelijkheden benut, jouw tijdlijn beïnvloedt, een netwerk opbouwt en de beste content voor jouw doelgroep schrijft. Het doel van het leertraject is om jouw profiel zo goed mogelijk op de kaart te zetten en je de handvatten te geven om meer zichtbaarheid te creëren en kansen en successen aan te trekken. Of je nou persoonlijk succes wilt, zakelijk wilt groeien of graag betere inhoudelijke content wilt delen op LinkedIn: het leertraject is voor iedereen die een pro wil worden in het gebruik van LinkedIn. Dit leertraject is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke en/of zakelijke kansen wil benutten door middel van LinkedIn. Advies vooropleiding: minimaal HAVO of MBO.

Door het volgen van dit leertraject vergroot je je beroepsspecifieke vaardigheden. De module is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben en/of professioneel werkzaam zijn binnen het thema. 

Wat leer je

  • Wat alle mogelijkheden van LinkedIn zijn en hoe je deze succesvol kunt inzetten;
  • Hoe je een inhoudelijk sterk profiel kunt opbouwen;
  • Hoe je jouw profiel zichtbaar maakt met behulp van SEO;
  • Hoe je jouw tijdlijn kunt beïnvloeden en verbeteren;
  • Hoe je een groot bereik en kwalitatief netwerk creëert;
  • Hoe je de beste content voor jouw doelgroep schrijft;
  • Hoe je het hoogste bereik en interactie realiseert.

Inhoud en opbouw 

Het leerprogramma voor dit leertraject bestaat uit:

  1. Telefonische introductie op je nieuwe leertraject door een van onze studie-adviseurs
  2. Live leren sessie introductie STAPwijz.
  3. Online cursus met persoonlijke begeleiding "Succesvol inzetten van Linkedin" inclusief verschillende praktijkopdrachten, toetsen en een uitgebreide eindopdracht.
  4. Live leermomenten "Succesvol inzetten van Linkedin"
  5. Aanvullend lesmateriaal: Succesvolle content creëren, LinkedIn Video, Reageren op de content van anderen. 

Duur en studiebelasting

Het leertraject ‘Succesvol inzetten van LinkedIn’ duurt ongeveer 14 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, pak dan je eigen LinkedIn profiel erbij en volg de stappen en opdrachten uit de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 24 uur.

Live leren

Op Stapwijz kun je ook live online leren. Onze docenten en opleiders ondersteunen je tijdens deze interactieve sessies via Zoom. Je kunt al je vragen stellen en discussies aangaan met de opleider en medestudenten. Hier vind je de verdieping op het leertraject!

Contact

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over je cursus, dan kan je die stellen tijdens de live leren momenten of je kan direct contact zoeken met je expert via docent@stapwijz.nl. Je docent zal proberen je vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Heb je vragen over de website of het leren zelf? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Certificaat 

Als je het leertraject succesvol afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat als bewijs van afronding. 

Competenties

Tijdens dit leertraject werk je aan de volgende competenties:

Ambitie
Netwerkvaardigheid
Verandervermogen

WELKOM BIJ HET LEERTRAJECT SUCCESVIL INZETTEN VAN LINKEDIN

Onderstaand vind je de onderdelen van jouw leertraject. Zoals je weet kan je pas 1 maand na aanmelding met je leertraject starten. Je start de onderdelen door op de tegeltjes te klikken. Heb je vragen over de website of over het gebruik? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Heel veel leerplezier!

START DE CURSUS

Nu je weet hoe alles werkt, begin je hieronder met je cursus.
Vergeet niet je opdrachten naar je docent te sturen en de live leren sessies te volgen.

AANVULLEND LESMATERIAAL

Onderstaand lesmateriaal is een belangrijk onderdeel van de cursus. Uiteraard kun je vragen over de inhoud van dit lesmateriaal stellen tijdens de live leren sessies.