094 | Met inkoop geld verdienen
Leertraject

094 | Met inkoop geld verdienen

Met inkoop geld verdienen | Een praktisch leertraject met praktijkgerichte opdrachten, live online leermomenten en aanvullend lesmateriaal. Dit traject is ook met je STAP-budget aan te vragen.

Alleen natuurtalenten doen de inkoop voor hun onderneming op basis van hun fijne neus voor zakendoen. Maar inkopen kun je ook leren! Dit leertraject geeft je een totaaloverzicht van alles wat komt kijken bij een planmatig en doelgericht inkoopbeleid. 

Jouw docent

Ron Rombouts is na 20 jaar HR-management functies te hebben vervuld inmiddels alweer 15 jaar ondernemer en actief op het snijvlak HR en ICT. Deze ervaring zet hij nu in om zowel medewerkers als bedrijven middels online leren gericht op een hoger niveau te brengen en deze wendbaar te maken en te houden. Wendbaarheid is de nieuwe zekerheid is zijn motto.

Doel van het leertraject

Het leertraject 'Met inkoop geld verdienen' geeft je de tools om je inkoopbeleid planmatig en doelgericht in te richten. Dit leertraject is geschikt voor iedereen die wat betreft planning en uitvoering betrokken is bij het proces van de inkoop van producten voor een eigentijdse onderneming. Advies vooropleiding: MBO2

Dit leertraject vergroot jouw beroepsspecifieke vaardigheden en zelfbeeld. Het traject is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben en/ of professioneel werkzaam zijn binnen het thema. 

Wat leer je

  • Planmatig en doelgericht inkopen;
  • Kennis van diverse inkoopvormen ('New task Buy', 'Modified Rebuy', 'Straight Rebuy');
  • Toepassen van programma's voor inkoopplanning;
  • Kennis van de drie fasen van het inkoopproces (technisch, commercieel en administratief);
  • Onderkennen van het belang van een goede evaluatie van het inkoopproces.

Inhoud en opbouw 

Het leerprogramma voor dit leertraject bestaat uit:

  1. Telefonische introductie op je nieuwe leertraject door een van onze studie-adviseurs
  2. Live leren sessie introductie STAPwijz.
  3. Online cursus met persoonlijke begeleiding "Met inkoop geld verdienen" inclusief verschillende praktijkopdrachten, toetsen en een uitgebreide eindopdracht.
  4. Live leermomenten "Met inkoop geld verdienen"
  5. Aanvullend lesmateriaal: Prijs, Assortimentsaanpassing, Geef nooit korting.  

Live leren

Op Stapwijz kun je ook live online leren. Onze docenten en opleiders ondersteunen je tijdens deze interactieve sessies via Zoom. Je kunt al je vragen stellen en discussies aangaan met de opleider en medestudenten. Hier vind je de verdieping op het leertraject!

Contact

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over je cursus, dan kan je die stellen tijdens de live leren momenten of je kan direct contact zoeken met je expert via docent@stapwijz.nl. Je docent zal proberen je vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Heb je vragen over de website of het leren zelf? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Certificaat 

Als je het leertraject succesvol afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat als bewijs van afronding. 

Competenties

Tijdens dit leertraject werk je aan de volgende competenties:

Anticiperen
Besluitvaardigheid
Creativiteit
Informatie-analyse
Initiatief nemen
Omgevingsbewustzijn
Onafhankelijkheid
Oordeelsvorming
Overtuigingskracht
Prioritering
Probleemanalyse
Snel schakelen
Vasthoudendheid
Verandervermogen

WELKOM BIJ HET LEERTRAJECT MET INKOOP GELD VERDIENEN

Onderstaand vind je de onderdelen van jouw leertraject. Zoals je weet kan je pas 1 maand na aanmelding met je leertraject starten. Je start de onderdelen door op de tegeltjes te klikken. Heb je vragen over de website of over het gebruik? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Heel veel leerplezier!

START DE CURSUS

Nu je weet hoe alles werkt, begin je hieronder met je cursus.
Vergeet niet je opdrachten naar je docent te sturen en de live leren sessies te volgen.

AANVULLEND LESMATERIAAL

Onderstaand lesmateriaal is een belangrijk onderdeel van de cursus. Uiteraard kun je vragen over de inhoud van dit lesmateriaal stellen tijdens de live leren sessies.