081 | Microsoft Word Expert
Leertraject

081 | Microsoft Word Expert

Microsoft Word Expert| Een praktisch leertraject met praktijkgerichte opdrachten, live online colleges en aanvullend leermateriaal. Dit traject is ook met je STAP-budget aan te vragen.

Vrijwel iedereen kent Microsoft Word. Heel veel mensen werken regelmatig of zelfs dagelijks met dit succesvolle programma. Het is al jaar en dag de meest gebruikte tekstverwerker wereldwijd. Om veel productiever te zijn met het programma bieden wij het leertraject Microsoft Word Expert aan. Je leert werken met alle functionaliteiten uit het programma.  

Stapwijz biedt je de benodigde software gratis aan. Je kunt een licentie aanvragen op het moment dat je toegang krijgt tot je leertraject.

Jouw docent

Roy heeft als leerkracht binnen het PO en als adviseur bij een onderwijsbegeleidingsdienst gewerkt waar hij ruime ervaring opgedaan heeft als het gaat om advieswerk én de adoptie van ICT. Met oog voor het individu als eindgebruiker van ICT-oplossingen weet hij de noodzakelijke digitale transformatie te realiseren. Eindgebruikers zijn in goede handen bij hem om hun eigen digitale competenties te vergroten. Er wordt aangesloten bij reeds aanwezige competenties! Hij werkt daarbij doelgericht en biedt de leerinhoud op een praktische wijze aan.

Doel van het leertraject

Met het leertraject 'Microsoft Word Expert' leer je alle functies van Word goed kennen waardoor je productiever wordt in het gebruik van het programma. Dit leertraject is geschikt voor particulieren, perfect geschikt voor als je werkt met Microsoft Word, maar het gevoel hebt dat het efficiënter kan. Advies vooropleiding: MBO+.

Dit leertraject vergroot je algemene inzetbaarheid en jouw zelfbeeld. Het verbetert innovatieve- en analytische vaardigheden. Hiermee richt het leertraject zich op jouw carriere en/of het professionaliseren van je werkzaamheden. Het is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen en mensen die professionele ambities hebben. Het is inclusief een huiswerkopdracht met feedback en de mogelijkheid voor online begeleiding. 

Wat leer je

  • Stijlen aanpassen;
  • Spellingscontrole en autocorrectie;
  • Grafieken toevoegen;
  • SmartArt toepassen;
  • Afdruk samenvoegen.

Inhoud en opbouw 

Het leerprogramma voor dit leertraject bestaat uit:

  1. Telefonische introductie op je nieuwe leertraject door een van onze studie-adviseurs
  2. Live leren sessie introductie STAPwijz.
  3. Online cursus met persoonlijke begeleiding "Microsoft WORD Expert" inclusief verschillende praktijkopdrachten, toetsen en een uitgebreide eindopdracht.
  4. Live leermomenten "Microsoft WORD Expert"
  5. Aanvullend lesmateriaal: Methodisch documenten opmaken in Word    

Live leren

Op Stapwijz kun je ook live online leren. Onze docenten en opleiders ondersteunen je tijdens deze interactieve sessies via Zoom. Je kunt al je vragen stellen en discussies aangaan met de opleider en medestudenten. Hier vind je de verdieping op het leertraject!

Contact

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over je cursus, dan kan je die stellen tijdens de live leren momenten of je kan direct contact zoeken met je expert via docent@stapwijz.nl. Je docent zal proberen je vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Heb je vragen over de website of het leren zelf? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Certificaat 

Als je het leertraject succesvol afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat als bewijs van afronding. 

Competenties

Tijdens dit leertraject werk je aan de volgende competenties:

Anticiperen
Besluitvaardigheid
Discipline
Informatie-analyse
Initiatief nemen
Integriteit
Omgang met details
Onafhankelijkheid
Prioritering
Probleemanalyse
Snel schakelen
Toewijding
Zelfvertrouwen

WELKOM BIJ HET LEERTRAJECT MICROSOFT WORD EXPERT

Onderstaand vind je de onderdelen van jouw leertraject. Zoals je weet kan je pas 1 maand na aanmelding met je leertraject starten. Je start de onderdelen door op de tegeltjes te klikken. Heb je vragen over de website of over het gebruik? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Heel veel leerplezier!

START DE CURSUS

Nu je weet hoe alles werkt, begin je hieronder met je cursus.
Vergeet niet je opdrachten naar je docent te sturen en de live leren sessies te volgen.

AANVULLEND LESMATERIAAL

Onderstaand lesmateriaal is een belangrijk onderdeel van de cursus. Uiteraard kun je vragen over de inhoud van dit lesmateriaal stellen tijdens de live leren sessies.