077 | Effectief verkopen
Leertraject

077 | Effectief verkopen

Effectief verkopen | Een praktisch leertraject met praktijkgerichte opdrachten, live online colleges en aanvullend leermateriaal. Dit traject is ook met je STAP-budget aan te vragen. Vanaf 2023 niet meer subsidiabel met STAP-budget.

Effectief verkopen. Dat doe je niet alleen omdat je baas dat van je vraagt, maar ook omdat je het gewoon leuk vindt. Maar wat is effectief? Dit leertraject gaat in op de fasen in het verkoopgesprek, de methoden van adviseren en natuurlijk de manier waarop je een verkoopgesprek afrondt. 

Jouw docent

Raymond Diemer is als ondernemer meer dan 25 jaar actief in het domein van werken en leren. Als (mede) oprichter van At Monday heeft hij inmiddels 100.000+ werkvinders geholpen om zich met een unieke Talentcard®️ zichtbaar te worden op de arbeidsmarkt.

Doel van het leertraject

In het leertraject 'Effectief verkopen' leer je hoe je beter verkoopt door een goed advies, een krachtige persoonlijke uitstraling en een overtuigende productpresentatie. Het leertraject 'Effectief verkopen' is bestemd voor verkoopmedewerkers. Advies vooropleiding: MBO2

Dit leertraject vergroot jouw beroepsspecifieke vaardigheden en zelfbeeld. Dit leertraject is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen met professionele ambities en mensen die professioneel werkzaam zijn binnen Sales.

Wat leer je

  • Toepassen van diverse manieren om klanten aan te spreken;
  • Koopwens van de klant achterhalen;
  • Producten demonstreren;
  • Klanten gericht adviseren ;
  • Toepassen van Adviescirkel (actief aanvullend adviseren).

Inhoud en opbouw 

Het leerprogramma voor dit leertraject bestaat uit:

  1. Telefonische introductie op je nieuwe leertraject door een van onze studie-adviseurs
  2. Live leren sessie introductie STAPwijz.
  3. Online cursus met persoonlijke begeleiding "Effectief verkopen" inclusief verschillende praktijkopdrachten, toetsen en een uitgebreide eindopdracht.
  4. Live leermomenten "Effectief verkopen"
  5. Aanvullend lesmateriaal: Resultaatgericht verkopen, Alles is verkopen, Zo verkoop je alles.  

Contact

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over je cursus, dan kan je die stellen tijdens de live leren momenten of je kan direct contact zoeken met je expert via docent@stapwijz.nl. Je docent zal proberen je vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Heb je vragen over de website of het leren zelf? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Certificaat 

Als je het leertraject succesvol afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat als bewijs van afronding. 

Competenties

Tijdens dit leertraject werk je aan de volgende competenties:

Anticiperen
Besluitvaardigheid
Creativiteit
Initiatief nemen
Luisteren
Mondelinge vaardigheid
Netwerkvaardigheid
Omgevingsbewustzijn
Onafhankelijkheid
Oordeelsvorming
Organisatiegericht aansturen
Prioritering
Samenbindend leiderschap
Verandervermogen
Zelfinzicht

WELKOM BIJ HET LEERTRAJECT EFFECTIEF VERKOPEN

Onderstaand vind je de onderdelen van jouw leertraject. Zoals je weet kan je pas 1 maand na aanmelding met je leertraject starten. Je start de onderdelen door op de tegeltjes te klikken. Heb je vragen over de website of over het gebruik? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Heel veel leerplezier!

START DE CURSUS

Nu je weet hoe alles werkt, begin je hieronder met je cursus.
Vergeet niet je opdrachten naar je docent te sturen en de live leren sessies te volgen.

AANVULLEND LESMATERIAAL

Onderstaand lesmateriaal is een belangrijk onderdeel van de cursus. Uiteraard kun je vragen over de inhoud van dit lesmateriaal stellen tijdens de live leren sessies.