063 | Internet marketing
Leertraject

063 | Internet marketing

Internet marketing | Een praktisch leertraject met  praktijkgerichte opdrachten, live online colleges en aanvullend leermateriaal. Dit traject is ook met je STAP-budget aan te vragen. Vanaf 2023 niet meer subsidiabel met STAP-budget.

Het leertraject 'Internet marketing' legt je stap voor stap uit hoe je succesvol gebruik kunt maken van sociale media om jouw onderneming op de kaart te zetten. Dit leertraject geeft handige aanwijzingen om via sociale media bij mensen de gewenste belangstelling voor jouw zaak te wekken én vast te laten houden. 

Jouw docent

Raymond Diemer is als ondernemer meer dan 25 jaar actief in het domein van werken en leren. Als (mede) oprichter van At Monday heeft hij inmiddels 100.000+ werkvinders geholpen om zich met een unieke Talentcard®️ zichtbaar te worden op de arbeidsmarkt.

Doel van het leertraject

In dit leertraject leer je meer over het online bereiken van jouw potentiële klanten. Als je voor jouw organisatie een website gemaakt hebt, wil je natuurlijk graag dat mensen deze bekijken. Daarbij maakt het niet uit of het een website is over je hobby, je eenmansbedrijf of een grote onderneming.  Dit leertraject is geschikt voor iedereen die graag zijn of haar bedrijf online krachtig in beeld wil brengen. Advies vooropleiding: MBO3

Dit leertraject vergroot jouw beroepsspecifieke vaardigheden en zelfbeeld. Het leertraject is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen met professionele ambities, of professioneel werkzaam zijn binnen het marketing

Wat leer je

  • Je hebt kennisgemaakt met de online manieren om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten;
  • Succesvol gebruikmaken van sociale media;
  • Het nut van sociale strategiën;
  • Maken van een online nieuwsbrief.

Inhoud en opbouw 

Het leerprogramma voor dit leertraject bestaat uit:

  1. Telefonische introductie op je nieuwe leertraject door een van onze studie-adviseurs
  2. Live leren sessie introductie STAPwijz.
  3. Online cursus met persoonlijke begeleiding "Internet marketing" inclusief verschillende praktijkopdrachten, toetsen en een uitgebreide eindopdracht.
  4. Live leermomenten "Internet marketing"
  5. Aanvullend lesmateriaal: Kickass content, E-mail Marketing, Vind ik leuk! Facebook marketing. De leukste en makkelijkste manier om klanten te krijgen. 

Contact

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over je cursus, dan kan je die stellen tijdens de live leren momenten of je kan direct contact zoeken met je expert via docent@stapwijz.nl. Je docent zal proberen je vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Heb je vragen over de website of het leren zelf? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Certificaat 

Als je het leertraject succesvol afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat als bewijs van afronding. 

Competenties

Tijdens dit leertraject werk je aan de volgende competenties:

Ambitie
Besluitvaardigheid
Creativiteit
Klantgerichtheid
Luisteren
Omgang met details
Omgevingsbewustzijn
Onafhankelijkheid
Oordeelsvorming
Prioritering
Snel schakelen
Toekomstvisie
Vasthoudendheid
Verandervermogen

WELKOM BIJ HET LEERTRAJECT INTERNET MARKETING

Onderstaand vind je de onderdelen van jouw leertraject. Zoals je weet kan je pas 1 maand na aanmelding met je leertraject starten. Je start de onderdelen door op de tegeltjes te klikken. Heb je vragen over de website of over het gebruik? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Heel veel leerplezier!

START DE CURSUS

Nu je weet hoe alles werkt, begin je hieronder met je cursus.
Vergeet niet je opdrachten naar je docent te sturen en de live leren sessies te volgen.

AANVULLEND LESMATERIAAL

Onderstaand lesmateriaal is een belangrijk onderdeel van de cursus. Uiteraard kun je vragen over de inhoud van dit lesmateriaal stellen tijdens de live leren sessies.