061 | Werken met Twitter
Leertraject

061 | Werken met Twitter

Werken met Twitter | Een praktisch leertraject met een Persoonlijke OntwikkelScan, opdrachten en live online colleges. Inclusief 1 jaar toegang tot de leerbibliotheek met 1000+ leeritems, audioboeken, E-books en meer.
Vanaf 2023 niet meer subsidiabel met STAP-budget.

Bedrijven die digitaal goed communiceren krijgen meer klanten, tevreden klanten en terugkerende klanten. Kan jouw bedrijf nog steeds niet meegaan met deze standaard? Ontstaat er een kloof tussen jouw bedrijf en je doelgroep? Bouwt de concurrent een band op met de klant die jij had willen hebben? Dit hoef je niet te laten gebeuren! Welke (gratis) hulpmiddelen zijn er? In dit leertraject krijg jij aangereikt wat je nodig hebt om via Twitter een band op te bouwen met je klanten. Na het volgen van dit leertraject ben jíj de expert in effectief tweeten, Twitter webcare en klantenbinding, en ben je op de hoogte van bewezen succesformules.

Dit leertraject vergroot jouw beroepsspecifieke vaardigheden en zelfbeeld. Het leertraject is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen met professionele ambities en/of mensen die professioneel gebruik maken van Twitter. 

Doel van het leertraject

In dit leertraject legt Internetspecialist Jan Willem Alphenaar stap voor stap uit hoe je kunt beginnen met Twitter en hoe je expert wordt in effectief tweeten. Dit leertraject is geschikt voor iedereen die graag meer over Twitter wil leren. Advies vooropleiding: MBO niveau 2.

Wat leer je

  • een account aanmaken;
  • je profiel bewerken;
  • de interface verkennen;
  • beheer van je Twitter-feed;
  • je eerste Tweet plaatsen; 
  • kennis van termen als retweet, trending, topic en hashtag.

Inhoud en opbouw 

Het leertraject "Werken met twitter" start met een 360 graden Persoonlijke OntwikkelScan. Deze scan helpt je om goed in beeld te krijgen waar je talenten en ambities liggen. Je krijgt na het afronden van de test een persoonlijk advies van een van onze adviseurs. Het advies geeft je een beter inzicht in de keuzes die je wilt maken in jouw carrière.

Hierna vervolg je het leertraject met de hoofdcursus "Twitter". De cursus wordt afgerond met een eindopdracht die je dient in te leveren bij je persoonlijke begeleider. Je krijgt feedback op je opdracht en tips & advies. Tenslotte kun je het aanvullend lesmateriaal bekijken voor nog meer verdieping in het onderwerp.

Tijdens het leertraject zijn er "live leren" momenten waarin je online contact hebt met je opleider en medecursisten. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit een Persoonlijke OntwikkelScan, een onlinecursus, een eindopdracht en aanvullend lesmateriaal. 

Toetsing

Kleine opdrachten tijdens de online cursus, een eindtoets met o.a. meerkeuzevragen en een eindopdracht.

Certificaat 

Als je het leertraject succesvol afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat als bewijs van afronding. 

Aanpassingsvermogen
Anticiperen
Besluitvaardigheid
Initiatief nemen
Omgang met details
Omgevingsbewustzijn
Onafhankelijkheid
Oordeelsvorming
Snel schakelen
Zelfinzicht
Zelfvertrouwen

START MET DE SCAN
Over welke persoonlijke eigenschappen, capaciteiten en ambities beschik jij? Hoe zien anderen in jouw directe omgeving jou? Welke waarde heeft werk in jouw leven en wat is je droombaan? Met de Persoonlijke OntwikkelScan (POS) krijg je alles op een rijtje.
Voor een persoonlijke feedback op de uitslag van je rapportage, kun je een pdf van je POS-rapport mailen naar hp@stapwijz.nl.

START DE CURSUS
Nu je de scan hebt afgerond, ga je starten met je online cursus. Succes!

AANVULLEND LESMATERIAAL
Verdiep je verder in het onderwerp. Wij selecteerden een aantal aanvullende en interessante leeritems die je verder helpen meer over het onderwerp te ontdekken.