030 | Word professioneel Vlogger
Leertraject

030 | Word professioneel Vlogger

Wordt professioneel Vlogger | Een praktisch leertraject met praktijkgerichte opdrachten, live online leermomenten en aanvullend lesmateriaal. Dit traject is ook met je STAP-budget aan te vragen.

Dit leertraject is bedoeld voor iedereen die professioneel content wil creëren door te vloggen. Of je nu een eigen bedrijf hebt of werkt voor een leuke werkgever. Vloggen is interessant voor elke doelgroep! Denk hierbij niet aleen aan traditionele verkoop- en marketingbedrijven maar ook aan het onderwijs, gemeente of de zorg.

Professioneel vloggen is vloggen met een duidelijk doel en boodschap. Je geeft hiermee de onderneming een eigen uniek gezicht en je verhoogt je rendement aanzienlijk! Je ontdekt je eigen vlogstijl en leert hoe je een goed verhaal overbrengt.

Gegarandeerd dat jouw (potentiële) klanten een glimlach krijgen!

Jouw docent

Van nature ben ik, Claudia Sangers, een motivatiespreker met passie voor het inspireren van mens en organisatie. Met mijn bevlogenheid, drive en enthousiasme voel ik het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen (werknemers, werkgevers en studenten) een ‘powerboost’ te geven waardoor ze in staat zijn om het allerbeste uit zichzelf en hun werkzame leven te halen! We werken immers gemiddeld 90.000 uur in ons leven! Ik voel het als mijn missie om mijn kennis en ervaring te delen over het onderwerp (werk)geluk omdat slechts 13% ècht gelukkig is met zijn of haar werk! Schrikbarend hè?

Doel van het leertraject

Het doel van het leertraject is het vergroten van cameravaardigheden waardoor je straks in staat bent om zelfstandig content te creëren. In de cursus is er veel aandacht voor de inhoud en het ontwikkelen van een eigen vlogstijl.

Zakelijk vloggen wordt ingezet om de band met (potentiële) klanten te versterken door ze op een inspirerende en laagdrempelige manier een kijkje achter de schermen te geven. Je leert hoe je authentieke vlogs creëert die voorzien zijn van een goede opbouw, nieuwswaarde en
gericht zijn op actie. Dankzij de cursus weet jij straks hoe jij jouw boodschap goed overbrengt en hoe je een zo hoog mogelijk rendement uit jouw vlogs kan halen. Vlogs kunnen zowel informatief als commercieel van aard zijn en dragen bij aan een hogere winstgevendheid van de onderneming. Dit leertraject is geschikt voor ondernemers, werkgevers en werknemers die vlogs actief willen inzetten in hun marketingstrategie. Een vlog is geschikt voor ieder bedrijf of instelling en geschikt voor elke doelgroep, afhankelijk van de gekozen invalshoek. Er is geen vooropleiding vereist.

Dit leertraject vergroot je algemene inzetbaarheid en zelfbeeld. Je verbetert je zelfmanagement, innovatieve- en analytische vaardigheden en je sociale vaardigheden. Hiermee richt het leertraject zich op jouw carriere en/of het professionaliseren van je werkzaamheden. Het leertraject is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen en/of mensen met professionele ambities.

Wat leer je

  • Zelfstandig (zakelijke) vlogs produceren van concept tot oplevering (A-Z) die bijdragen aan een hogere conversie.

Inhoud en opbouw 

Het leerprogramma voor dit leertraject bestaat uit:

  1. Telefonische introductie op je nieuwe leertraject door een van onze studie-adviseurs
  2. Live leren sessie introductie STAPwijz.
  3. Online cursus met persoonlijke begeleiding "Word professioneel Vlogger" inclusief verschillende praktijkopdrachten, toetsen en een uitgebreide eindopdracht.
  4. Live leermomenten "Word professioneel Vlogger"
  5. Aanvullend lesmateriaal: 

Live leren

Op Stapwijz kun je ook live online leren. Onze docenten en opleiders ondersteunen je tijdens deze interactieve sessies via Zoom. Je kunt al je vragen stellen en discussies aangaan met de opleider en medestudenten. Hier vind je de verdieping op het leertraject!

Contact

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over je cursus, dan kan je die stellen tijdens de live leren momenten of je kan direct contact zoeken met je expert via docent@stapwijz.nl. Je docent zal proberen je vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Heb je vragen over de website of het leren zelf? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Certificaat 

Als je het leertraject succesvol afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat als bewijs van afronding. 

Competenties

Tijdens dit leertraject werk je aan de volgende competenties:

Ambitie
Anticiperen
Besluitvaardigheid
Creativiteit
Discipline
Durf
Initiatief nemen
Onafhankelijkheid
Oordeelsvorming
Prioritering
Schriftelijke vaardigheid
Snel schakelen
Vasthoudendheid

WELKOM BIJ HET LEERTRAJECT WORD PROFESSIONEEL VLOGGER

Onderstaand vind je de onderdelen van jouw leertraject. Zoals je weet kan je pas 1 maand na aanmelding met je leertraject starten. Je start de onderdelen door op de tegeltjes te klikken. Heb je vragen over de website of over het gebruik? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Heel veel leerplezier!

START DE CURSUS

Nu je weet hoe alles werkt, begin je hieronder met je cursus.
Vergeet niet je opdrachten naar je docent te sturen en de live leren sessies te volgen.

AANVULLEND LESMATERIAAL

Onderstaand lesmateriaal is een belangrijk onderdeel van de cursus. Uiteraard kun je vragen over de inhoud van dit lesmateriaal stellen tijdens de live leren sessies.