020 | Werken aan je talenten
Leertraject

020 | Werken aan je talenten

Werken aan je talenten | Een praktisch leertaject met een Persoonlijke OntwikkelScan, coaching en live online colleges. Inclusief 1 jaar toegang tot de leerbibliotheek met 1000+ leeritems, audioboeken, E-books en meer. | Vanaf 2023 niet meer subsidiabel met STAP-budget.

Hoe meer je gedaan krijgt op je werk, hoe succesvoller je bent. Heb je een eigen zaak, dan leidt dit bijvoorbeeld tot meer omzet en resultaat. Werk je in loondienst, dan heeft het een hogere productiviteit tot gevolg. Het benutten van je talenten zal voor meer harmonie in je leven zorgen. Dit geldt voor zowel je thuis- als werksituatie. Het verwaarlozen van je talenten en ambitie kan leiden tot stress, verminderde productiviteit, discussies en ontevredenheid. Kortom: ga werken aan je talenten!

Dit leertraject vergroot jouw algemene inzetbaarheid en zelfbeeld. Je verbetert je zelfmanagement, je innovatieve-en analytische vaardigheden en je sociale vaardigheden en leert efficiënter mensen en taken te managen. Hiermee richt het leertraject zich op jouw carriere en/of het professionaliseren van je werkzaamheden. Het leertraject is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben en/of professioneel werkzaam zijn binnen het thema. 

Doel van het leertraject

Het leertraject 'Werken aan je talenten' helpt jou te ontdekken hoe je het beste uit jezelf haalt en leert je hoe je kunt omgaan met onrust in je hoofd, zodat je meer tijd krijgt voor zaken die echt belangrijk voor je zijn. Dit leertraject is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn/haar werkprestaties en productiviteit wil verbeteren. Advies vooropleiding: MBO+.

Wat leer je

  • een beter inzicht in je persoonlijke ambities en talenten;
  • ontwikkelen van een productieve mentaliteit;
  • kennis van time management strategieën;
  • kennis van delegeren;
  • thuis je productiveit verhogen;
  • weten hoe je meer gedaan krijgt op je werk;
  • weten hoe je meer succes zal boeken;
  • beter omgaan met onrust in je hoofd;
  • meer tijd hebben voor écht belangrijke dingen.

Inhoud en opbouw 

Het leertraject "Werken aan je talenten" start met een 360 graden Persoonlijke OntwikkelScan. Deze scan helpt je om goed in beeld te krijgen waar je talenten en ambities liggen. Je krijgt na het afronden van de test een persoonlijk advies van een van onze adviseurs. Het advies geeft je een beter inzicht in de keuzes die je wilt maken in jouw carrière.

Hierna vervolg je het leertraject met twee boeiende online cursussen: "Hoe lever ik een maximale werkprestatie?" en "Hoe zet ik alles goed op een rijtje?" Na afloop van het theoretische gedeelte krijg je persoonlijke tips en adviezen van een coach. Tenslotte kun je het aanvullend lesmateriaal bekijken voor nog meer verdieping in het onderwerp.

Tijdens de cursus zijn er "live leren" momenten waarin je online contact hebt met je opleider en medecursisten. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit de Persoonlijke OntwikkelScan, een tweedelige online cursus, persoonlijke coaching en aanvullend lesmateriaal.

Toetsing

Kleine opdrachten tijdens de online cursus en een eindtoets met o.a. meerkeuzevragen.

Certificaat 

Als je het leertraject succesvol afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat als bewijs van afronding. 

Ambitie
Besluitvaardigheid
Durf
Initiatief nemen
Omgevingsbewustzijn
Onafhankelijkheid
Prioritering
Verandervermogen
Zelfvertrouwen

START MET DE SCAN
Over welke persoonlijke eigenschappen, capaciteiten en ambities beschik jij? Hoe zien anderen in jouw directe omgeving jou? Welke waarde heeft werk in jouw leven en wat is je droombaan? Met de Persoonlijke OntwikkelScan (POS) krijg je alles op een rijtje.
Voor een persoonlijke feedback op de uitslag van je rapportage, kun je een pdf van je POS-rapport mailen naar hp@stapwijz.nl.

START DE CURSUS
Nu je de scan hebt afgerond, ga je starten met je online cursus. Succes!

AANVULLEND LESMATERIAAL
Verdiep je verder in het onderwerp. Wij selecteerden een aantal aanvullende en interessante leeritems die je verder helpen meer over het onderwerp te ontdekken.