018 | Mijn werkgeluk
Leertraject

018 | Mijn werkgeluk

Mijn werkgeluk | Een praktisch leertraject met praktijkgerichte opdrachten, live online leermomenten en aanvullend lesmateriaal. Dit traject is ook met je STAP-budget aan te vragen.

Ontdek in dit leertraject jouw geluksformule: ontdek waar jij gelukkig van wordt, krijg inzicht in je talenten en vergroot jouw werkgeluk voor een gelukkiger leven. Deze cursus helpt jou op een no nonsense manier het beste uit jezelf en je (werkzame) leven te halen. Wedden dat jij meer invloed hebt op jouw eigen geluk dan je denkt?

Het is goed om bij Mijn werkgeluk vanuit theorie en reflectie naar de praktijk te kijken. Deze module bevat daarom oefenopdrachten om jezelf en je eigen werkgeluk beter te leren kennen. De vragen helpen je om je visie te verwoorden en om te reflecteren op de aangeboden inzichten vanuit de praktijk. Het beantwoorden van de vragen verdiept je reflectie en helpt je om de brug naar je eigen werk en leven te slaan. Claudia zal er alles aan doen om jou een sterke dosis werkgeluk en positieve motivatie mee te geven. Alles start met een positieve mindset en de wilskracht om te slagen. Resultaat uit zich in meer werkgeluk, plezier en voldoening in je werk.

Jouw docent

Claudia Sangers is motivatiespreker, presentatrice, en zakelijk vlogger. Daarnaast geeft ze inspirerende seminars, workshops en incompany trainingen over werkgeluk in het bedrijfsleven. Claudia zet de wereld even op z’n kop en bekijkt plezier en wilskracht vanuit een nieuw perspectief. Haar aanpak is goedgemutst en doortastend. Met een lach en wat zweetdruppels daagt ze je uit om nu eens echt uit je comfortzone te stappen en in het diepe te duiken!

Doel van het leertraject

Het doel van dit leertraject is het vergroten van jouw werkgeluk. Je (her)ontdekt jouw talenten en weet jouw valkuilen om te toveren naar successen. Je hebt na de cursus een duidelijk beeld van jouw eigen werkgeluk en weet deze positief te beïnvloeden om gelukkiger door het leven te gaan.

Gegarandeerd dat je voldoende tools in handen krijgt om je werkgeluk een boost te geven. Met een overvloed aan inspiratie stap je na deze ontdekkingsreis weer opgelucht en blij het bedrijfsleven binnen. Een ding is zeker, je zal nooit meer op hetzelfde kompas varen na het volgen van deze inspirerende cursus! Het belooft een mooie reis te worden waarin je veel inzichten zal krijgen en klaargestoomd zal worden om een dieper inzicht in je eigen werkgeluk te krijgen.

Deze online cursus is geschikt iedereen die zijn of haar werkgeluk wilt vergroten en elke dag met een glimlach aan het werk wilt gaan. De cursus is zowel interessant voor studenten, werknemers, werkgevers, werkzoekenden als ook ZZP’ers. Er is geen vooropleiding vereist.

Dit leertraject vergroot je algemene inzetbaarheid en je zelfbeeld. Je verbetert je zelfmanagement en sociale vaardigheden en leert je efficiënter mensen en taken te managen. Hiermee richt het leertraject zich op jouw carriere en/of het professionaliseren van je werkzaamheden. Het leertraject is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben en/of professioneel werkzaam zijn binnen het thema. 

Wat leer je

 • Bewuster kiezen;
 • Inzicht in je daadwerkelijke behoeften;
 • Je zult je committeren aan succes en stoppen met het maken van excuses;
 • Je zult het soort persoon worden waar iedereen naar opkijkt;
 • Je raakt uiteindelijk verlost van negatief denken en leert stoppen met uitstellen;
 • Je zult de kracht ontdekken om zowel falen als succes te omarmen;
 • Je zult in jezelf geloven en dat je hebt wat nodig is om te slagen in het leven;
 • Je zult je doel nooit uit het oog verliezen, hoe ver weg het nu ook lijkt;
 • Je zult enorme actie ondernemen en nooit een dag laten voorbijgaan waarbij je niet naar je dromen toewerkt.
 • Je leert hoe je van alle obstakels kansen kunt maken.
 • Je zult een expert worden in het testen en het verleggen van je grenzen.

Inhoud en opbouw

Het leerprogramma voor dit leertraject bestaat uit:

 1. Telefonische introductie op je nieuwe leertraject door een van onze studie-adviseurs
 2. Live leren sessie introductie Stapwijz.
 3. Online cursus met persoonlijke begeleiding "Werkgeluk" inclusief verschillende praktijkopdrachten, toetsen en een uitgebreide eindopdracht.
 4. Live leermomenten "Werkgeluk"
 5. Aanvullend lesmateriaal: Vergroot Je Werkgeluk In 10 Dagen: Mindfulness Course, Evening Meditation: Mindfulness.

Live leren

Op Stapwijz kun je ook live online leren. Onze docenten en opleiders ondersteunen je tijdens deze interactieve sessies via Zoom. Je kunt al je vragen stellen en discussies aangaan met de opleider en medestudenten. Hier vind je de verdieping op het leertraject!

Contact

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over je cursus, dan kan je die stellen tijdens de live leren momenten of je kan direct contact zoeken met je expert via docent@stapwijz.nl. Je docent zal proberen je vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Heb je vragen over de website of het leren zelf? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Certificaat 

Als je het leertraject succesvol afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat als bewijs van afronding. 

Competenties

Tijdens dit leertraject werk je aan de volgende competenties:

Creativiteit
Energie
Initiatief nemen
Motiveren
Omgevingsbewustzijn
Onafhankelijkheid
Prioritering
Samenwerken
Verandervermogen
Zelfinzicht

WELKOM BIJ HET LEERTRAJECT MIJN WERKGELUK

Onderstaand vind je de onderdelen van jouw leertraject. Zoals je weet kan je pas 1 maand na aanmelding met je leertraject starten. Je start de onderdelen door op de tegeltjes te klikken. Heb je vragen over de website of over het gebruik? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Heel veel leerplezier!

START DE CURSUS

Nu je weet hoe alles werkt, begin je hieronder met je cursus.
Vergeet niet je opdrachten naar je docent te sturen en de live leren sessies te volgen.

AANVULLEND LESMATERIAAL

Onderstaand lesmateriaal is een belangrijk onderdeel van de cursus. Uiteraard kun je vragen over de inhoud van dit lesmateriaal stellen tijdens de live leren sessies.