006 | Positioneer jezelf beter op de arbeidsmarkt
Leertraject

006 | Positioneer jezelf beter op de arbeidsmarkt

Positioneer jezelf beter op de arbeidsmarkt | Een praktisch leertraject met praktijkgerichte opdrachten, live online leermomenten en aanvullend lesmateriaal. Dit traject is ook met je STAP-budget aan te vragen.

Waar wil je als professional voor gaan? Wat zijn jouw unieke talenten? Welke kansen zie je in de markt? Personal branding is een veel gebruikte methode om jezelf zo goed mogelijk te positioneren in een organisatie, in een team, bij klanten of in je omgeving. In dit leertraject leer je vooral hoe je jezelf zo goed mogelijk positioneert op de arbeidsmark en krijg je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het promoten van jezelf als merk. Jouw Personal Brand. 

Dit leertraject vergroot jouw algemene inzetbaarheid en je zelfbeeld. Je leert je sociale vaardigheden te verbeteren en beter in te zetten in jouw carrière. Het leertraject is geschikt voor mensen die een carrièreswitch wensen. 

Jouw docent

Raymond Diemer is als ondernemer meer dan 25 jaar actief in het domein van werken en leren. Als (mede) oprichter van At Monday heeft hij inmiddels 100.000+ werkvinders geholpen om zich met een unieke Talentcard®️ zichtbaar te worden op de arbeidsmarkt.

Doel van het leertraject

Het STAP Leertraject "Positioneer jezelf beter op de arbeidsmarkt", is uitmate geschikt voor iedereen die zich goed wil profileren. Met de kennis uit dit leertraject kun je beter voor de dag komen bij een potentiële werkgever, bij klanten of gewoon bij je collega's. Je krijgt meer zelfvertrouwen en gaat merken dat veel zaken daardoor eenvoudiger en beter gaan. Deze e-learning is geschikt voor iedereen die eigentijdse, doeltreffende methoden wil hanteren om goed voor de dag te komen. Bijvoorbeeld als voorbereiding op een sollicitatieprocedure. Advies vooropleiding: MBO2.

Dit leertraject vergroot jouw algemene inzetbaarheid en je zelfbeeld. Je leert je sociale vaardigheden te verbeteren en beter in te zetten in jouw carrière. Het leertraject is geschikt voor mensen die een carrièreswitch wensen. 

Wat leer je

 • Vinden van antwoorden op 6 vragen:  
  1. Wie ben ik eigenlijk?
  2. Wat doe ik nu?
  3. Wat wil ik bereiken?
  4. Hoe laat ik me zien?
  5. Hoe presenteer ik me?
  6. Hoe profileer ik me online?

 • Kennis van begrippen als 'principekader', 'authenticiteit' en 'zelfpresentatie';
 • Toepassen van tips over 'pitchen';
 • Met meer zelfvertrouwen een sollicitatieprocedure in.

Inhoud en opbouw 

Het leerprogramma voor dit leertraject bestaat uit:

 1. Telefonische introductie op je nieuwe leertraject door een van onze studie-adviseurs
 2. Live leren sessie introductie Stapwijz.
 3. Online cursus met persoonlijke begeleiding "Positioneer jezelf beter op de arbeidsmarkt" inclusief verschillende praktijkopdrachten, toetsen en een uitgebreide eindopdracht.
 4. Live leermomenten "Positioneer jezelf beter op de arbeidsmarkt"
 5. Aanvullend lesmateriaal: Missie en mindset: Praktische tips voor persoonlijk succes. Daarom IK! Fluitend veranderen.  

Live leren

Op Stapwijz kun je ook live online leren. Onze docenten en opleiders ondersteunen je tijdens deze interactieve sessies via Zoom. Je kunt al je vragen stellen en discussies aangaan met de opleider en medestudenten. Hier vind je de verdieping op het leertraject!

Contact

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over je cursus, dan kan je die stellen tijdens de live leren momenten of je kan direct contact zoeken met je expert via docent@stapwijz.nl. Je docent zal proberen je vragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Heb je vragen over de website of het leren zelf? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Certificaat 

Als je het leertraject succesvol afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat als bewijs van afronding. 

Competenties

Tijdens dit leertraject werk je aan de volgende competenties:

Ambitie
Discipline
Durf
Omgevingsbewustzijn
Onafhankelijkheid
Oordeelsvorming
Overtuigingskracht
Stressbestendigheid
Toekomstvisie
Vasthoudendheid
Zelfinzicht
Zelfvertrouwen

WELKOM BIJ HET LEERTRAJECT POSITIONEER JEZELF BETER OP DE ARBEIDSMARKT

Onderstaand vind je de onderdelen van jouw leertraject. Zoals je weet kan je pas 1 maand na aanmelding met je leertraject starten. Je start de onderdelen door op de tegeltjes te klikken. Heb je vragen over de website of over het gebruik? Dan kan je je studiebegeleider bereiken op: studiebegeleider@stapwijz.nl.

Heel veel leerplezier!

START DE CURSUS

Nu je weet hoe alles werkt, begin je hieronder met je cursus.
Vergeet niet je opdrachten naar je docent te sturen en de live leren sessies te volgen.

AANVULLEND LESMATERIAAL

Onderstaand lesmateriaal is een belangrijk onderdeel van de cursus. Uiteraard kun je vragen over de inhoud van dit lesmateriaal stellen tijdens de live leren sessies.