Wat zijn <strong>Stapwijz&reg;</strong> leertrajecten?

Wat zijn Stapwijz® leertrajecten?

Het Stapwijz® leertraject

Een Stapwijz® leertraject is veel meer dan een online cursus. Een Stapwijz® leertraject draagt op diverse manieren bij aan het verstevigen van jouw positie op de arbeidsmarkt. Stapwijz® leertrajecten vertegenwoordigen een waarde van €990,- en zijn met de STAP subsidie 100% kosteloos te volgen. Tijdens het traject word je begeleid door een studiebegeleider die per mail bereikbaar is voor vragen over het leertraject dat je volgt. 

Een STAP leertraject bestaat altijd uit:

1. Een telefonische introductie

Nadat je STAP-budget is toegekend en wij door het UWV hiervan op de hoogte zijn gesteld, neemt een van onze studieadviseurs telefonisch contact met je op. Hij/zij controleert samen met jou een aantal gegevens en geeft een korte uitleg over hoe online leren bij Stapwijz is vormgegeven. Heb je vragen? Dan kun je die vanzelfsprekend stellen en we zorgen ervoor dat je antwoord krijgt!

2. Live leren sessie 'Introductie Stapwijz'

Voordat je daadwerkelijk start met je online cursus, adviseren we je de online live leren sessie 'Introductie Stapwijz' bij te wonen. Tijdens deze sessie hoor je alle 'ins and outs' over het online leren op Stapwijz en je krijgt tips hoe je optimaal gebruik maakt van onze leermethode. Haal eruit wat erin zit en zorg dat je aangehaakt bent bij deze live leren sessie! 

3. Hoofdcursus inclusief praktische vragen en opdrachten

Je start met je online cursus. Deze kun je volgen in je eigen tempo, wanneer en waar jij dat wilt! De cursus bestaat naast de lesstof uit verschillende praktijkopdrachten, toetsen en een uitgebreide eindopdracht, waarbij je wordt uitgedaagd het geleerde toe te passen. Vanzelfsprekend worden de opdrachten door de docent beoordeeld en voorzien van feedback. 

4. Eindopdracht

Na het afronden van de hoofdcursus ontvang je als deelnemer een eindopdracht van de docent. Wanneer deze is gemaakt stuur je die terug naar de docent voor feedback.

5. Het coaching traject

Bij een aantal specifieke leertrajecten bieden we je de mogelijkheid een gesprek te voeren met een coach. Er staan coaches voor je klaar die specialist zijn op het gebied van:

  • Re-integratie of begeleiding naar ander werk
  • Loopbaanbegeleiding
  • Begeleiding in geval van een burn-out

De leertrajecten die het betreft maken hiervan melding in de omschrijving.

6. Live leren

Onze docenten verzorgen online live leren sessies. Tijdens deze sessies maak je kennis met medecursisten, kun je vragen stellen over de inhoud van de cursus en/of je huiswerkopdrachten en leer je meer over specifieke onderwerpen. We noemen dit “Live Leren”. Bekijk de agenda voor meer informatie over de data. 

7. Aanvullend lesmateriaal

In aansluiting op het lesmateriaal van je online cursus hebben wij aanvullend en verdiepend materiaal voor je geselecteerd. Dit kan gaan om interessante e-books, audioboeken of korte e-learnings die nog meer verdieping geven over het thema van het traject. Vanzelfsprekend kun je met vragen over dit materiaal terecht bij de live leren sessies die passen bij je leertraject. 

8. Het certificaat

Als je de online cursus hebt afgerond en de bijbehorende eindopdracht hebt gemaakt, ontvang je van ons een gewaarmerkt certificaat van deelname. Deze kun je uitstekend gebruiken om jouw arbeidsmarktprofiel op bijvoorbeeld LinkedIn of At Monday te versterken.

 

HOBP

HOBP heeft een unieke leeromgeving samengesteld: Stapwijz.nl. Via het portal regel je eenvoudig jouw toegang tot het STAP-budget en kun je kiezen uit ruim 100 gratis te volgen online leertrajecten met een waarde van €990,-. Online leren met je STAP-budget begint op Stapwijz®. 

Heel veel leerplezier!

 

Nog vragen? Laat het ons weten!

Bel ons op 076 2301 305 of stuur een e-mail naar klantenservice@stapwijz.nl

Direct AANMELDEN

 

Stapwijz® | 2023

Wat zijn <strong>Stapwijz&reg;</strong> leertrajecten?