Bol.com Kickstart Cursus

Online cursus Bol.com Kickstart Cursus

Eigen baas zijn en werken waar je maar wilt? In de praktische Bol.com Kickstart Cursus leer je van A tot Z hoe je je eigen online e-commerce bedrijf opstart (of je bestaande bol.com business een boost geeft) en kom je met behulp van het CIRS™-Model  erachter welke producten jij succesvol kunt verkopen.

Introductie

Klinkt eigen baas zijn je als muziek in de oren? Zelf je tijden bepalen en werken waar je maar wilt? Een online e-commerce bedrijf starten maakt dat mogelijk. In de extreem uitgebreide ‘Bol.com Kickstart Cursus’ leer jij hoe je succesvol een bol.com business start. Alle belangrijke aspecten worden behandeld: vanaf het inschrijven van je eigen bedrijf bij de KvK, tot het vinden van de juiste producten met het CIRS™-Model en hoe je optimale klantenservice levert. Start vandaag jouw online succes!

Door het volgen van deze cursus vergroot je je beroepsspecifieke vaardigheden en zelfbeeld. Hij is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben en/of professioneel werkzaam zijn binnen het thema. 

Wat kan je en ken je na de cursus

  • Je bedrijf inschrijven en een stabiele fundering neerzetten
  • Winstgevende producten vinden met het krachtige CIRS™-Model
  • Leveranciers vinden en op de juiste manier met ze communiceren en onderhandelen
  • Productaanbod live zetten op bol.com met belangrijke marketing-tricks
  • Verkopen van je producten en je klanten omtoveren tot fans met betrouwbare ‘aftersales’
  • Een Private Label opzetten: producten met je eigen merknaam
  • Processen automatiseren zodat je overal ter wereld kunt werken

Duur en studiebelasting

De video’s van de ‘Bol.com Kickstart Cursus’ duren bij elkaar ongeveer 11 uur en worden ondersteund met meer dan 25 aanvullende stappenplannen en documenten. Voor het volledig opstarten van je eigen bol.com bedrijf ben je ongeveer 60 dagen bezig.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die het leuk lijkt om een eigen online business te starten, ongeacht je leeftijd. Je hebt hier geen vooropleiding voor nodig.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Ondernemen, Communiceren, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren, Controleren, Beslissen.

Lesmaterialen

De ‘Bol.com Kickstart Cursus’ bestaat uit +/- 50 videomodules en 25+ PDF’s met stappenplannen, templates en documentatie. Daarnaast ontvang je het CIRS™-Model om productonderzoek mee uit te kunnen voeren.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit 10 hoofdstukken bestaande uit videomateriaal en aanvullende stappenplannen den documentatie. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 48 modules.

Toetsing

De ‘Bol.com Kickstart Cursus’ wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!