Vraag en antwoord Microsoft Excel, Powerpoint, Word en Outlook

Vraag en antwoord Microsoft Excel, Powerpoint, Word en Outlook

In deze sessie mag je al je vragen stellen op het gebied van Excel. Onze specialist zal deze vragen live beantwoorden en waar nodig natuurlijk op het scherm laten zien hoe je bepaalde problemen kunt oplossen.

Excel:
In deze sessie mag je al je vragen stellen op het gebied van Mircosoft Excel, Word, Powerpoint en Outlook. Onze specialist zal deze vragen live beantwoorden en waar nodig natuurlijk op het scherm laten zien hoe je bepaalde problemen kunt oplossen.

Live leren:
Live leren sessie helpen je om de stof in het thema beter te gaan begrijpen. De zoomsessies worden geleid door een expert op dit vakgebied en zijn bedoeld om eventuele vragen die je tijdens of na je cursus nog hebt te stellen aan onze experts. Je ontmoet ook andere medestudenten.

Expert:

Roy heeft als leerkracht binnen het PO en als adviseur bij een onderwijsbegeleidingsdienst gewerkt waar hij ruime ervaring opgedaan heeft als het gaat om advieswerk én de adoptie van ICT. Met oog voor het individu als eindgebruiker van ICT-oplossingen weet hij de noodzakelijke digitale transformatie te realiseren. Eindgebruikers zijn in goede handen bij hem om hun eigen digitale competenties te vergroten. Er wordt aangesloten bij reeds aanwezige competenties! Hij werkt daarbij doelgericht en biedt de leerinhoud op een praktische wijze aan.

Deze sessie sluit aan bij de leerlijnen:

002 | Starten Excel    
010 | Excel Expert

014 | Presenteren met Powerpoint

080 | Microsoft Word Basis

081 | Microsoft Word Expert

079 | Microsoft Outlook Basis

25607 Medewerker ICT support deel 1 Excel
25607 Medewerker ICT support deel 2 Excel expert