Vraag en antwoord Online Marketing

Vraag en antwoord Online Marketing

Deze live leren sessie heeft betrekking op het leertraject 026 | Online marketing. Tijdens de sessie kun je vragen stellen aan de docent en eventueel contact leggen met mede studenten.

Online Marketing:
In deze sessie mag je al je vragen stellen op het gebied van Online marketing. De docent zal deze vragen live beantwoorden en waar nodig natuurlijk op het scherm laten zien hoe je bepaalde problemen kunt oplossen.

Live leren:
Live leren sessies helpen je om de stof in het thema beter te gaan begrijpen. De zoomsessies worden geleid door een expert op dit vakgebied. Je kunt tijdens de sessies onbeperkt vragen stellen over dat wat je hebt geleerd in jouw leertraject. Je ontmoet tijdens de sessies uiteraard ook andere medestudenten. Het bijwonen van de live leren sessies is facultatief.

Expert:
Amy Diemer is al ruim 5 jaar bezig met het vakgebied Online Marketing, vanuit haar carrière bij een Online Marketingbureau, diverse functies in Marketing en Sales en daarvoor al vanuit haar opleiding en binnen- en buitenlandstages. Binnen verschillende bedrijven heeft ze veel praktijkervaring opgedaan, is ze op de hoogte van de laatste trend van bijvoorbeeld TikTok en spot ze kansen en ontwikkelingen. Met haar ervaring en creatieve visie helpt ze graag anderen om ook succes uit Online Marketing te halen.

Deze sessie sluit aan bij de leerlijnen:

026 | Starten met succesvolle Online Marketing