Fotograferen met je telefoon

Online cursus Fotograferen met je telefoon

Neem je fotografie naar het volgende niveau met alleen maar je telefoon. Deze cursus is vooral gericht op het gebruik van de iPhone, maar elke smartphone met camera werkt net zo goed. Iedereen kan met de tips een betere fotograaf worden. Laat je gebrek aan dure apparatuur of budget je niet terugschrikken van het nemen van mooie foto' s.

In deze cursus richten we ons op daadwerkelijke toepassing, oftewel hands-on leren! Geen saaie concepten, dia’s of alleen maar praten. We laten je in de praktijk zien hoe alles werkt. Leer hoe je verlichting gebruikt om mooie close-ups te krijgen met uitgebreide hands-on tutorials. Dit en nog veel meer is opgenomen in deze cursus.

Doel van de cursus

Deze online fotografie cursus leert je alles wat je moet weten om een betere digitale fotograaf te worden met alleen maar een smartphone. De cursus is bedoeld voor beginners en ontworpen om je betrokken te houden en je fotografievaardigheden aan te scherpen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Het maken van betere foto’s

  • Eenvoudige maar effectieve technieken

  • Geld verdienen met stockfoto's

  • Het gebruiken van extern licht om betere foto's te maken

  • Foto's bewerken met iPhone

  • Foto's bewerken met iPhoto voor Mac

  • Enkele geavanceerde technieken

Duur en studiebelasting

De cursus 'Fotograferen met je telefoon’ duurt ongeveer 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die betere foto’s wil maken met een smartphone. Advies vooropleiding: niet van toepassing.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: fotograferen, fotobewerking.

Lesmaterialen

De cursus 'Fotograferen met je telefoon' bestaat uit: Videocolleges en oefenvragen. De cursis is Engelstalig en Nederlands ondertiteld.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens oefenvragen. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus 'Fotograferen met je telefoon’ bevat geen eindtoets. 

Certificaat

Als je de cursus voldoende hebt afgerond, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!