De Confetti Company

De Confetti Company

Warme Cultuurmakers in Coole Tijden.
Een Managementcultuurboek voor bestuurders van de nieuwe organisatie: een organisatie met Visie waar 'WarmteMakers' invulling geven aan 'Purpose'. Veertien topbestuurders delen hun visie op cultuur.

Managementcultuurboek van Nutopia' 

Het meest complete Managementcultuurboek van deze tijd? De Confetti Company is een uniek boek gevuld met de cultuurvisie van veertien topbestuurders. Het boek is een inspiratieboek voor ondernemers & bestuurders van bedrijven, organisaties, instellingen en (semi)publieke overheden. De persoonlijke cultuurvisie van de auteur maakt het boek verhalend, vlot en geestig. Luc van Bussel is een verhalenverteller met een indringende boodschap over empathie en bedrijfswarmte. Paul Geraeds geeft de lezer een ongekende inkijk in de belevingswereld van elf topbestuurders. Niet eerder kwamen zoveel topbestuurders bij elkaar over het onderwerp bedrijfscultuur. Het boek is een historische en wetenschappelijke verzameling van twaalf onderscheidende bedrijfsculturen die zorgdragen voor het werkgeluk van vele duizenden medewerkers, gasten en klanten. Gerard van Vliet, directeur van de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren, bracht alles samen naar de kern van de zaak en de vitale cultuurrol van bestuurders & toezichthouders in de huidige samenleving. 

Het boek is een warmtebron: een meeslepend, indringend, verhelderend en compleet Managementcultuurboek over de nieuwe bedrijfswarmte. 

Over de auteur:

Luc van Bussel studeerde Hospitality Management aan de Erasmushogeschool in Brussel en Cornell University in New York. Hij was de vernieuwer van het succesvolle Center Parcs Europa in de jaren negentig en daarna 13 jaar de CEO & Partner van The Alwaysbemobile Company (o.a. Profile Tyrecenter). In 2014 werd hij gastvrijheidsondernemer en samen met Michiel Heilijgers mede-eigenaar van Regardz Hospitality Group. 

Meer informatie over Luc van Bussel vindt u op www.lucvanbussel.nl. Meer informatie over Regardz Hospitality Group en NewHospitality vindt u op www.regardz.com en www.NewHospitality.nl. Recensies over keynotes vindt u op www.newhospitality.nl/recensies. 


Andere boeken door Luc van Bussel 
Infarct, Alles kan Beter en Gastgevers in Geluk